Avís Legal

En compliment de la Llei 34/2002, amb última actualització, 09/05/2023, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, DELIATEACHER, SLU l’informa que és titular dels llocs web: https://deliateacher.com. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, notifica les següents dades: NIF/CIF: B-66439290 Registre Mercantil de BARCELONA. Tom: 44612, Foli: 131, Secció, 8, Full: B-461174, i domicili social: AV. DE LES CORTS CATALANES, 5-7. 08173, SANT CUGAT DEL VALLÈS (BARCELONA). L’ adreça de correu electrònic de contacte amb l’ empresa és: info@deliateacher.com.

  1. USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació per accés o ús de la pàgina web i tots els subdominis i directoris inclosos sota el mateix domini, així com els serveis o continguts que a través d’ell es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de DELIATEACHER, SLU, atorga la condició d’Usuari, per la qual s’accepten, en navegar per la pàgina web de DELIATEACHER, SLU, totes les condicions d’ús que s’estableixen sense perjudicar l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.
Per això, si les consideracions detallades en aquest avís legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del portal, ja que qualsevol ús que en faci o els serveis i continguts que hi implicarà l’ acceptació dels termes legals recollits en aquest text.
La pàgina web de DELIATEACHER, SLU, proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis de registre i contacte de DELIATEACHER, SLU, per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.
L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per, DELIATEACHER, SLU no aniran contra les disposicions d’aquestes clàusules, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic que puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web. A aquest efecte, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb finalitats il·lícites i prohibides en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, d’altres Usuaris o de qualsevol usuari d’Internet (maquinari i programari).
Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’entitat propietària del web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència d’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l’ús de la Web i d’aquesta política de privacitat.
En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies d’aquest web.

  1. NEWSLETTER:

DELIATEACHER, SLU, disposa d’una Newsletter per a la promoció i informació dels nostres serveis als nostres clients i usuaris que ho desitgin, els quals s’hauran de subscriure al formulari que disposem a la web i registrant-se mitjançant el seu correu electrònic i acceptar les Condicions d’Ús i Privacitat de la nostra web. Aquest servei utilitza les solucions tecnològiques de l’empresa DELIATEACHER, SLU. En aquest sentit, mitjançant l’ acceptació explícita de les Condicions d’ ús i Privacitat, l’ usuari accepta que les seves dades siguin tractades per a aquest servei d’ informació.
Translate your text for free

Ves al contingut